Ihonhoito

Laadukasta apteekkikosmetiikkaa

Kosmetiikkaosastollamme voit tutustua moniin laatutuotteisiin, joilla voit hoitaa ihoasi ja kauneuttasi. Kerro toiveistasi apteekkimme henkilökunnalle,  saat asiantuntevaa ohjausta ja ohjeita ihonhoitoon.

Tutustu apteekkimme kosmetiikkasarjoihin tarkemmin alla olevasta listauksesta. Linkkien takaa löydät lisätietoja sarjan tuotteista.


Vichy Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »


La_roche_posay

La Roche-Posay

Minimalistiset formulat: vähemmän on enemmän

La Roche-Posay’n tärkein formulointiperiaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Toinen tärkeä periaate on aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteidensäilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia. Tuotteet testataan herkimmälläkin iholla. Kliiniset testit ovat L’Oréal konsernin laajimmat ja takaavat parhaan mahdollisen siedettävyyden kaikilla ihotyypeillä.

Tuotesarjan omille sivuille »


Avene

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »


Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »


Louis Widmerlogo2016

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovativinen tutkmustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja -klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti.

Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon. Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Tuotesarjan omille sivuille »


Acoaco-logo2016

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimaan kuuluu sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Tuotesarjan omille sivuille »


V10 Plusv10-logo-87x89

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitoseerumit tarjoavat jokaiselle ihotyypille juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan.

Värikkäät pullot tarjoavat lisäksi silmäniloa ja melkoista väriterapiaa!

Tuotesarjan omille sivuille »


IDUN Minerals idun_logo

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.

Tuotesarjan omille sivuille »


KORRES

KORRES on johtava kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka raaka-aineet tulevat luonnosta.

KORRES tuotevalikoimassa on yli 400 luonnollisten raaka-aineiden pohjalta kehitettyä tuotetta; ihon- ja hiustenhoitotuotteet, värikosmetiikkaa ja aurinkotuotesarja. Korresin tuotteet vetoavat tunteisiin, ovat kauniita katsella, tuoksutella ja tuntuvat miellyttäviltä.

KORRES-tuotteiden valmistuksessa vältetään kemiallisten ainesosien käyttöä, kuten mm. mineraaliöljyjen, silikonien, parabenien ja propyleeniglykolin käyttöä. Nämä ainesosat on korvattu luonnon raaka-aineilla. KORRES-tuotteiden luonnollisuusprosentti vaihtelee 80-99,8% välillä, joten KORRES-tuotteita käyttävä kuluttaja altistuu vähemmän kosmetiikassa käytettäville kemikaaleille.

Korresin sertifioitu ympäristöystävällinen tehdas toimii kokonaisuudessaan vesivoimalla tuotetulla sähköllä ja 99 % KORRES-pakkauksiin käytetyistä materiaaleista on kierrätettäviä.

Tuotesarjan omille sivuille


Sebamed

Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille »